"ÖĞRETMENEVLERİMİZDE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI AĞIRLAMAK BİZİM İÇİN ONUR"  

"ÖĞRETMENEVLERİMİZDE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI AĞIRLAMAK BİZİM İÇİN ONUR"

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 428 öğretmenevinde bugüne kadar 16 bin 178 sağlık çalışanına ücretsiz konaklama ve yemek imkanı sunulduğunu belirtti. Bakan Selçuk, "Sağlığımız için canları pahasına ter döken sağlık çalışanlarımıza böylesi bir süreçte ev sahipliği yapıyor olmak eğitim ailemiz için onurdur." diye konuştu.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuya ait sosyal tesislerinin, sağlık çalışanlarının ücretsiz kullanımına açılması yönündeki talimatıyla ülke genelinde belirlenen öğretmenevlerini sağlıkçıların hizmetine sunduklarını belirtti.
 
Bakan Selçuk, "Bu süreçte 428 öğretmenevimizde 16 bin 178 sağlık çalışanına ücretsiz konaklama ve yemek imkanı sunduk. Sağlığımız için canları pahasına ter döken sağlık çalışanlarımıza böylesi bir süreçte ev sahipliği yapıyor olmak eğitim ailemiz için onurdur." diye konuştu.
 
Millî Eğitim Bakanı Selçuk, sağılık çalışanlarını ağırlamaya devam edeceklerini söyledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.