FATİH Projesi ve EBA, Çukurova Kitap Fuarı´nda  
FATİH Projesi ve EBA, Çukurova Kitap Fuarı´nda

FATİH Projesi ve EBA, Çukurova Kitap Fuarı´nda

Eğitimde FATİH Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde tanıtılıyor.  

FATİH Projesi ve EBA, Çukurova Kitap Fuarı´nda

10. Çukurova Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam ederken, fuarda Millî Eğitim Bakanlığını Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü temsil ediyor. YEĞİTEK, fuarda açtığı stantta Eğitimde FATİH Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı´nın tanıtımını yapıyor. YEĞİTEK, fuarı gezen her yaş grubundan ziyaretçiye stant içindeki kiosklar ile etkileşimli tahta ve tabletlerin kullanıldığı örnek sınıf uygulamalarıyla FATİH Projesi ve EBA Portalini yakından tanıma imkânı sunuyor. Aynı zamanda stantta ziyaretçilerin soruları cevaplanıyor, görüş ve önerileri anketler aracılığıyla kayıt altına alınıyor. Sunum sonlarında öğretmen ve öğrencilere katılım sertifikaları verilirken standı ziyaret eden öğrencilere yönelik bilgi yarışmaları düzenleniyor. Yarışmayı kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor.

 

MEB Kültür Yayınları YEĞİTEK standında

Stantta bu yıl Eğitim Araçları ve Yayımlar Dairesi Başkanlığı tarafından “2023 Yayın Projesi” kapsamında yürütülen MEB Kültür Yayınları´ndan çıkan 18 kitabın tanıtım ve satışı da yapılıyor. Yayınlar arasında uzun süredir baskısı bulunmayan Resimli Türk Edebiyatı Tarihi, Çocuk ve Gençlik Edebiyatına Giriş, Seçme Masallar, Nizami’nin Leyla ile Mecnun, Millî Eğitim Bakanlığı’nın geçmişten günümüze yayımladığı eserlerin üç ciltlik bibliyografyası da yer alıyor. Öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, 15 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek.

 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.