"E-Bülten Ortaöğretim" 15 Temmuz özel sayısı yayımlandı  

"E-Bülten Ortaöğretim" 15 Temmuz özel sayısı yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan “E-Bülten Ortaöğretim” 11. sayısı yayımlandı.



Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin kamuoyu ile paylaşılması amacıyla altı ayda bir düzenli olarak yayımlanan E-Bülten’in Ocak-Haziran 2017 tarihleri arasını kapsayan 11. sayısı “15 Temmuz Darbeden Demokrasiye” ve “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız!” teması ile yayımlandı.

 

Bültende, ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen “Darbeden Demokrasiye: 15 Temmuz konulu kompozisyon yarışması, güzel sanatlar liseleri arasında aynı konuda düzenlenen resim yarışması, millî birlik ve kahramanlık konulu kitap okuma yarışması ve Darbeden Demokrasiye:  15 Temmuz konuları ele alındı. Bültende ayrıca açılışını Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’in yaptığı 9. Sosyal Bilimler Liseleri Ulusal Öğrenci Sempozyumu ile tematik spor liseleri, müfredat ve mevzuat güncelleme çalışmalarının yanısıra 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak haftalık ders çizelgeleri gibi önemli çalışmalar yer alıyor. 

 

E-Bülten´e ulaşmak için tıklayınız.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.