BAKAN ÖZER, MESLEK EĞİTİMCİLERİ USTA ÖĞRETİCİLER HEYETİNİ KABUL ETTİ  
BAKAN ÖZER, MESLEK EĞİTİMCİLERİ USTA ÖĞRETİCİLER HEYETİNİ KABUL ETTİ

BAKAN ÖZER, MESLEK EĞİTİMCİLERİ USTA ÖĞRETİCİLER HEYETİNİ KABUL ETTİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyon Başkanı Dilek Bayındır ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, MEB Tevfik İleri Salonu'nda gerçekleşen görüşmede Aile Okulu projesi kapsamında 1 milyon aileye eğitim verildiğini hatırlatarak "İlk kez yetişkinlere bu kadar eğitim veriliyor. Bunu sizlerle birlikte başardık." dedi.
 
Görüşmede usta öğreticilerin özlük haklarında iyileştirmeler yapıldığını hatırlatan Bakan Özer, usta öğreticilerin talep ve önerilerini dinledi. Sorunların çözümü için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade eden Özer, ilgili genel müdürlere gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.
 
Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyon Başkanı Dilek Bayındır ise Bakan düzeyinde sorunlarının dinlendiğini vurgulayarak usta öğreticilerin özlük hakları konusunda yapılan iyileştirmeler için Bakan Özer'e ayrıca teşekkür etti.
 
Kabulde, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener ile Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin Dülger de yer aldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.