BAKAN ÖZER, İSO YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ  
BAKAN ÖZER, İSO YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

BAKAN ÖZER, İSO YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. 

Bakan Özer, İSO heyetiyle olan görüşmesinde son yıllarda Türkiye için birlikte çok güzel çalışmalar ortaya koyduklarını belirterek "Özellikle mesleki eğitim konusundaki çalışmalarımız sonuç veriyor. Güzel işler yaparak bu hikâyenin bir parçası olabilmek çok mutluluk ve keyif verici." diye konuştu. 
 
İSO'nun mesleki eğitime verdiği katkının tüm ülkeye yansıdığına işaret eden Özer, İstanbul'un mesleki eğitim alanındaki sorunlarının çözülmesi durumunda tüm Türkiye'de bu bağlamda sorun kalmayacağını daha önce belirttiğini hatırlatarak geçen süre içinde çok önemli mesafeler aldıklarını söyledi. 
 
Sektörle iş birliği içinde mesleki eğitimi çok daha iyi noktalara getirmeye azami gayret göstereceklerini kaydeden Bakan Özer, sektörün desteğiyle mesleki eğitim merkezlerindeki kayıtlı öğrenci sayısının bir yıl içinde 159 binden 1 milyon 200 bine ulaştığını söyledi. 
 
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ise mesleki eğitimin geldiği noktada Bakan Özer'in büyük emeklerinin olduğunu ifade edere "Gençlerimizin gelişimi noktasında çok ulvi bir görevi hep birlikte yerine getiriyoruz. Bu konuya bakış açınız çok önemli bizim için. Tek bir konuyu bile birlikte el ele çözebiliyorsak ne mutlu." değerlendirmesinde bulundu. 
 
İSO Yönetim Kurulunun diğer üyeleri de tek tek söz alarak sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesindeki katkıları için Bakan Özer'e teşekkür ettiler.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.