BAKAN ÖZER, ADIYAMAN'DA OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU  
BAKAN ÖZER, ADIYAMAN'DA OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAKAN ÖZER, ADIYAMAN'DA OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya'daki ziyaretlerinin ardından Adıyaman'a gitti. Çelikhan'da bulunan çadır kent ve öğretmenevinde konaklayan vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Özer, okullarda da incelemede bulundu. 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Adıyaman'da ilk olarak Çelikhan ilçesine gitti. Çadır kentte kalan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet ederek isteklerini dinleyen Özer, ardından ilçedeki okul ve pansiyonlarda incelemelerde bulundu. 
 
Özer, Çelikhan Öğretmenevinde konaklayan depremzedelerle de bir araya geldi. 
 
İlçede Malezya ordusunda görevli 110 uzman sağlık personelince kurulan sahra hastanesine de giden Bakan Özer, burada tedavisi süren hastaların durumuna ilişkin bilgi aldı. Hastalarla da görüşen Özer, "Geçmiş olsun." dileklerini iletti.
 
Özer ve beraberindekiler, Çelikhan'ın ardından Adıyaman şehir merkezine gitti. Adıyaman Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Özer, buradaki Deprem Koordinasyon Merkezi'nde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Vali Mahmut Çuhadar ile bir araya gelerek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.